Hyvinvointipaletti

Rakkauspakkaus Tyyne
Rakkauspakkaus Tyyne

PEPPILOTAN 3-VUOTIS SYNTTÄRIT LA 7.4 KLO 10-13 KASARMIALUEELLA.

OHJELMASSA KOTAKAHVIT, MAHD. PAISTAA MYÖS MAKKARAA (omat makkarat mukaan), LAPSILLE OHJELMASSA MM. KÄRRYKYYTIÄ TYYNEPONILLA 🙂

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KAIKKI !

 

Järjestämme lapsiperheiden hyvinvointia tukevia tapahtumia ja kerhoja mahdollisuuksien mukaan pitkin vuotta. Toiminta on eläinpainotteista, sillä siitä meillä on ainoastaan hyviä kokemuksia jo useamman vuoden ajalta!

 

Norjanvuonohevonen Juliana
Norjanvuonohevonen Juliana

*******************************************

                       PEPPILOTAN PONISYNTTÄRIT 

Tarjoamme mahdollisuuden hieman erilaisten synttäreiden viettoon. Ponisynttäri vieraiden ja sankarin viihtyvyydestä vastaa norjanvuonohevonen Juliana tai miniponi Tyyne, kummatkin soveltuvat kiltin ja sosiaalisen luonteensa puolesta kemuihin mukaan vallan mainiosti. Sopiva lapsiryhmä on enintään 8 lasta. Päivä on hyvä sopia n. 2 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Yhden tunnin ponisynttärit sisältävät touhua ponin kanssa maneesilla tai tallille, joka voi olla esim. talutusratsastusta kaikille halukkaille, rentoutusharjoituksia ponin selässä tai muuta elämyksellistä. Voit tuoda halutessasi myös synttäriherkkuja maneesille

               Hinta 45 € / synttärit (sisältää maneesivuokran, ohjelman sekä osallistujat ovat vakuutettuja toimestamme)

Kahden tunnin ponisynttäreillä touhutaan ensin tallilla, mm. jaetaan lahjat ja hoidetaan poneja. Toinen tunti ollaan maneesilla, jossa mahdollisuus talutusratsastukseen tai muuhun mukavaan. Voit tuoda halutessasi myös synttäriherkkuja maneesille.

                    Hinta 75 €/ synttärit (sisältää maneesivuokran, ohjelman sekä osallistujat ovat vakuutettuja toimestamme)

          

********************************************

                                                   SYNTTÄRILAHJAKORTTI / OMA PONIHETKI-LAHJAKORTTI

Kauttamme saat näppärästi elämyksellisen synttärilahjan tai  ”oma ponihetki”-lahjakortin (esim. joululahjaksi, nimipäivälahjaksi tai mikäli muuten vaan haluat tarjota lapsellesi, lapsenlapsellesi, kummilapsellesi tai jollekin muulle, sinulle tärkeälle lapselle elämyksiä ponien parissa). Sisältö voi olla poninhoitoa, ratsastusta tai lapsen rohkaistumista ponien parissa tmv.

                                                                        Hinta 40 € / 60 min. (n.5-vuotiaasta ylöspäin)

                                                                       Hinta 20€/ 30 min. (2-4 vuotiaat lapset)

                                                           

                                                                  ********************************************

                                         TILAUKSESTA MUKAAN MYÖS ERILAISIIN TAPAHTUMIIN !

Tulemme tilauksesta Tyyne-ponin kanssa mukaan myös erilaisiin tapahtumiin ja vierailuille (esim. päiväkotivierailut, lastentapahtumat,synttärit ym.), noin 50 km säteellä Ylivieskasta. Kiltti ja suloinen Tyyneponi tarjoaa sopimuksen mukaan joko talutusratsastusta perheen pienimmille tai kärryajelua, jonne voi mennä kyytiin myös aikuinen lapsensa kanssa. Olemme paikalla sovitun ajan, tunnista eteenpäin.

Tyyne on tähän hommaan oikein sopiva, kokemusta Tyyneltä löytyy mm. joulunavauksesta, joulupolulta, synttäreiltä ja avoimet kylät tapahtumasta. Kysele rohkeasti lisää, niin voidaan suunnitella myös yhdessä sopiva poniosuus tapahtumaasi! Hinta sovitaan tapauskohtaisesti, keston ja tapahtuman mukaan!

                            

                                                                Lisätietoja ja varaukset yllä oleviin :

                                 puh. 045-615 6000 / Susanna Tapio tai susanna.tapio@peppilotta.fi