Ennaltaehkäisevät palvelut

Varhaisuus on valttia!

Huoliin ja ongelmin on helpompi löytää ratkaisuja silloin, kun ne ovat vielä pieniä eikä ongelmat ole ehtineet lähteä kasvamaan ja kasaantumaan. Uskomme vahvasti tähän yksinkertaiseen, ennaltaehkäisevän työn online paper writer taustalla olevaan perusajatukseen.

Haluammekin tarjota perheille niin ennaltaehkäiseviä kuin lastensuojelun avohuollon palveluita. Tällä mahdollistamme myös perheen mahdollisen palveluketjun katkeamattomuuden; voimme auttaa ja tukea samaa perhettä, mikäli perhe siirtyy ennaltaehkäisevän tuen piiristä lastensuojelun tuen piiriin tai toisinpäin. Tämä on inhimillisempää perheelle sekä nopeuttaa perheen autetuksi tulemista, kun luottamuksellista suhdetta ei katkaista ja lähdetä taas rakentamaan uudelleen. Olennaista siirtymävaiheessa on myös se, että olemassa oleva tietopohja perheen tilanteesta nopeuttaa myös osaltaan perheen autetuksi tulemista.

kissa

 

Ennaltaehkäisevätwriting course work palvelumme:

Tuotamme lapsiperheiden kotipalvelua Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella.

Sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö on tarkoitettu perheille, joissa on pieni huoli mutta heillä ei ole lastensuojelun asiakkuutta. Huoli / tuen tarve voi liittyä esimerkiksi vanhemmuuteen, kasvatuspulmiin, jaksamiseen, sosiaalisen verkoston suppeuteen tai perhe voi tarvita ulkopuolisen tukea äkillisen kriisin yhteydessä.

Vauvaperhetyö on tarkoitettu alle 1-vuotiaan lapsen perheisiin, joissa on pieni huoli. Huoli voi liittyä esimerkiksi vauvan hoitoon ja tarpeiden tunnistamiseen, vanhemmuuteen, vauvan itkuisuuteen, unirytmiin, vanhemman väsymykseen tai kiintymys-suhteen syntyyn.

 Hyvinvointipaletin alta löytyvät palvelumme ovat tarjolla suoraan perheille ja järjestämme niitä mahdollisuuksien mukaan sekä tilauksesta (esim. ponisynttärit).